Öt éves A kastély rejtélye

2021. március 22.
Főoldal Karcok Öt éves A kastély rejtélye
Kristin M. Furrier írói weboldala - könyv - Az kastély rejtélye

Kedves Olvasó!

Öt év telt el azóta, hogy megjelenhetett A kastély rejtélye, ifjúsági, misztikus regény. Hihetetlennek tűnik, hogy már ennyi idő eltelt. Ám, más tekintetben, ez bizony ünnep is. Ezért, egy meglepetéssel készültem Nektek, kedves könyvmolyok.

A kastély rejtélye
A kastély rejtélye fotózása

Hogy mi a meglepetés? Nos…Kemény-borítós kiadásban is kaphatóvá válik a regény!!! Nagyon sokan szeretitek Eliza és Dávid történetét, ezért, hogy tovább gyönyörű állapotban megmaradhasson a polcokon, ehhez méltó borítót kap a kisregény. A mai napig fantasztikus élmény az a nap, mikor a borító fotózása történt. Látni, mikor egy modell segítségével, aki nem más, mint Debreczeni Diána, megjelenik a fantáziádban megszületett hősnő, mondjuk úgy: leírhatatlan.

A gyönyörű képeket Molnár Norbert fotósnak köszönhetem. Az egyik legszebb könyvborítóm, ha egy író mondhat ilyet, a saját műveire. Egy patinás múzeum falain belül került sor, az ominózus fotózásra, Szentes városában. Mindenképp említést érdemel, a csodálatos Hunyadi kori, korhű ruha, amit a nagyon meleg nap ellenére is kitartóan viselt Diána, vagyis az én Elizám.

A kastély rejtélye fotózása
Borító fotózása

A könyv ötlete, egy nagyon édes angliai utazás során született meg. Volt szerencsém I. Elizabeth és híres szerelme Robert Dudley ezeréves kastélyában megfordulni, és ott a hős szerelmes nemes rezidenciáján is. Egy aprócska, de annál dohosabb, és történelemmel illattal átitatott szobába is bemehettünk, ahol egy kicsiny baldachinos ágy, egy mesés kandalló, és egy kopott fapadló fogadott minket. Azt hiszem, ez volt az az ágy, ami elindította fantáziámban, az izgalmas történetet.

Warwickshire, Kenilworth Kristin M. Furrier
Warwickshire, Kenilworth

Fülszöveg:

Eliza felnézett a szobor helyére, majd Dávidra, és nem értette a fiút, miért nem látja, hogy eltűntek a szobrok. Dávid előrébb ment a hozzá közelebb eső alakzathoz, és kezével megkopogtatta a szobrot. A kövön tompa koppanások hallatszottak, amiket a lány is hallott. Ekkor Liza felemelte a kezét, és előrenyújtotta, teljesen át a talapzat egészén. A semmibe nyújtott kézzel nézett a fiúra.” Innentől kezdve egy közös céljuk volt: hogy megfejtsék a kastély rejtélyét, amely egyértelműen jeleket küldött számukra…

Debreczeni Diána és Molnár Norbert

Sokan mondják, hogy minden egyes könyv elolvasása, egy újabb élet megélése. Nos! Nincs ez másképp az írásnál sem. Hogy mennyire nem? Jómagam, hogy igazán hiteles legyek a történet írásában, egy teljes napot töltöttem 40 fokos melegben, egy szintén Hunyadi kori ruhában, a Visegrádi Palotajátékok keretében. Teljes korhű eszközökkel, és ételekkel körülvéve, elvágva minden modern találmánytól. Mondhatni, megéltem a saját regényegemet. Örök emlék marad…Mint a könyv elkészítése is, kívül – belül egyaránt a szívemet, és lelkemet is belerakva.

Mind együtt

Keressétek hát a keménykötésű Kastély rejtélyét, az online webshopokban. Vagy figyeljétek az oldalt, hiszen itt minden friss információt megtaláltok, többek között a könyveket is.

#olvassatokmagyart #olvassatokhazait #kristinmfurrier.hu

Pin It on Pinterest

Share This